EducaChess
Qui som > Presentació

L'Associació Internacional per a la Difusió dels Escacs sorgeix de l'evolució d'una sèrie d'actuacions d'un grup de persones del món educatiu i, alhora, aficionades als escacs a Catalunya.

La constitució d'aquesta associació permetrà redimensionar les línies de treball, que ja dúiem a terme a través de Balàgium Editors, i donar-li un nou enfocament, completament altruista i solidari.

Cal aprofitar els grans i diversos avantatges que ofereix aquest joc-esport d'estratègia per tal de contribuir a la difusió dels escacs com una eina pedagògica de primer ordre en els àmbits educatiu i lúdic.Missió

Desenvolupar el projecte internacional EDUCACHESS prioritàriament en els àmbits educatiu, esportiu i solidari.

Es basa en el model de les intel·ligències múltiples i es complementa opcionalment amb l'aprenentatge del joc dels escacs.

La gratuïtat, la qualitat i la innovació de tots els materials multilingües i la facilitat d'accés mitjançant qualsevol dispositiu connectat a Internet, possibilita la seva difusió a tots els centres educatius del món i, també, la cooperació altruista en l'actualització dels continguts.

Una vegada desenvolupat la fase inicial del projecte Educachess, Balàgium Editors donarà tots els drets d'autoria a l'Associació per dur a terme la totalitat del projecte Educachess.


Visió

El projecte pretén ser de tots i per a tothom.
Per això, es va incorporant nous col·laboradors i signant nous convenis.

No hi ha cap inconvenient que aquest projecte s'integri i dessenvolupi mitjançant una fundació si això implica una major potenciació i difusió internacional.

Aquest projecte, d'abast transversal, és molt ambiciós perquè, a mesura que es va desenvolupant, es presenten nous reptes com, per exemple, la construcció d'una WikiChess multilingüe en format Web 3.0.
Per obtenir més informació sobre el projecte Educachess i l'Associació podeu clicar damunt la imatge AIDE

Formulari de Contacte


Nom i Cognoms:  


E-mail:    


Consulta:  


Enviar (*) Camps obligatoris
Tel. (+34) 686 724 844

Llibres gratuïtsAssociació Internacional per la Difusió dels Escacs © 2024 Política de privacitat