EducaChess
Projectes > Informació general
Presentem un resum del projecte internacional, multilingüe i altruista EDUCACHESS que pretén difondre's a totes les escoles i centres cívics de la gent gran. Aquest projecte actua en els àmbits educatiu, esportiu, lúdic i solidari basat en el model pedagògic de les intel·ligències múltiples.

Presentació
projecte
Esquema
general
Vídeo
presentació


S'ha elegit els escacs com a centre d'interès d'aquest projecte transversal perquè és el joc ideal per poder exercitar la majoria de les capacitats intel·lectuals. Però els objectius són molt més ambiciosos que simplement ensenyar escacs perquè es pretén, entre d'altres coses, contribuir a l'educació integral de les persones, establir agermanaments entre escoles, generar recursos econòmics per a causes solidàries, etc.

Per assegurar l'èxit de la difusió i l'aplicació del projecte s'ha optat per la creació d'una base de materials gratuïts, multilingües, didàctics, fàcils d'aplicar, útils, atractius, multidisciplinaris amb la finalitat que es vagin ampliant i actualitzant de forma cooperativa i altruista per part dels propis usuaris (professors, alumnes, monitors, etc.). Aquests materials estaran en format llibre, PDF i multimèdia interactiu en HTML 5, la qual cosa permetrà l'accés a través de qualsevol suport informàtic connectat a Internet. Un vegada iniciat el projecte permetrà que els materials siguin de tots i per a tots.

Se sol·licitarà el suport i reconeixement de la UNESCO al projecte EDUCACHESS perquè pretenem contribuir als seus programes: “Educació per a tots” i “Diversitat cultural i multilingüisme”.

Actualment, el projecte ha rebut el suport, entre altres, de la comissària europea d'Educació, Cultura, Multilingüisme i Joventut de la Unió Europea, Sra. Androulla Vassiliou, i del que va ser Director General de la UNESCO, Sr. Federico Major Saragossa. Es pot consultar en el web la resta de suports institucionals al projecte per a cada idioma.

Es pot ampliar la informació en les altres seccions d'aquesta web i, també, disposem d'altra documentació més detallada i complementària del projecte que anirem exposant properament.

Avantatges
dels escacs
Objectius
generals
DAFO
Per obtenir més informació sobre el projecte Educachess i l'Associació podeu clicar damunt la imatge AIDE

Formulari de Contacte


Nom i Cognoms:  


E-mail:    


Consulta:  


Enviar (*) Camps obligatoris
Tel. (+34) 686 724 844

Llibres gratuïtsAssociació Internacional per la Difusió dels Escacs © 2023 Política de privacitat