EducaChess
Projectes > Solidari
Aquest projecte solidari s'inspira en la idea 'Teaming', que consisteix que tothom pugui col·laborar a generar recursos econòmics per finançar projectes que duen a terme diverses ONG arreu del món.

Nosaltres volem col·laborar des dels àmbits educatiu i lúdic seguint el model solidari Teaming (www.teaming.info).

Esquema solidari

Atès que tots els materials multilingües (llibres en format pdf, multimèdia mitjançant Internet, vídeos, etc.) seran d'accés gratuït, es proposarà que els centres educatius, centres cívics, etc. facin aportacions econòmiques per a finançar projectes solidaris (es tracta que el propi col·lectiu reculli els diners, esculli la seva destinació i faci la donació directament sense intermediaris).

Més endavant, quan puguem oferir gratuïtament els jocs i el concurs a través del portal web d'Internet, serà possible que els usuaris puguin donar 1 euro mitjançant un SMS a un projecte o a una ONG que prèviament hagi seleccionat l'usuari per a finançar un projecte solidari.

La nostra Associació no rebrà cap benefici econòmic d'aquestes actuacions solidàries.

En resum, es tracta de crear un estat d'opinió que afavoreixi que les persones que poden gaudir d'una educació i una formació lúdica siguin solidàries amb altres, que no han tingut les mateixes oportunitats, mitjançant les microdonacions derivades de l'ús gratuït d'aquests materials educatius, esportius i lúdics de qualitat.

Projecte solidari

Per obtenir més informació sobre el projecte Educachess i l'Associació podeu clicar damunt la imatge AIDE

Formulari de Contacte


Nom i Cognoms:  


E-mail:    


Consulta:  


Enviar (*) Camps obligatoris
Tel. (+34) 686 724 844

Llibres gratuïtsAssociació Internacional per la Difusió dels Escacs © 2023 Política de privacitat