EducaChess
Projectes > Pressupost i finançament
Finançament

El projecte EDUCACHESS és molt ambiciós perquè té diversos àmbits d'actuació i, a més, oferirà gratuïtament tots els materials.

El finançament solament és necessari en la fase inicial del projecte per poder costejar les despese de il·lustració, programació informàtica de la interfície del multimèdia i dels seus continguts interactius, assessorament dels especialistes en les diverses temàtiques dels materials "Juga i aprèn", el pagament de drets pels continguts dels llibres i dossiers, les traduccions, despeses de logística, etc.
Una vegada realitzats els materials, el manteniment i l'actualització d'aquests continguts es podrà dur a terme de forma cooperativa i altruista i sense necessitat de més finançament posterior.

En principi, si s'aconsegueix un acord de col·laboració amb alguna empresa important de serveis d'Internet es podria estalviar els costos d'Internet perquè puguin accedir milions d'usuaris als multimèdia interactius.

Fins al moment el projecte s'ha finançat amb ajuts d'institucions públiques i dels beneficis de la venda dels llibres (Balagium destina la totalitat dels seus beneficis al desenvolupament del projecte EDUCACHESS).
A mesura que es vagi desenvolupament el projecte, Balagium anirà cedint els drets dels materials d'aquest projecte a l'Associació o a les institucions col·laboradores mitjançant convenis.
Cal remarcar que els impulsors estan dedicant moltíssimes hores des de fa molts anys al projecte.

Finalment, per desenvolupar més ràpidament tots els materials, continuarem demanant ajuts a les institucions i, també, iniciem aquesta campanya de crowdfunding sense intermediaris perquè ja està realitzada una part molt important de materials.
Que els materials siguin de tothom i per a tothom és un objectiu totalment coherent amb la filosofia del micromecenatge.

En els apartats de tipus de col·laboració i donacions s'explica més detalladament les modalitats de col·laborar i donacions.


Pressupost

En el PDF adjunt es presenta el pressupost aproximat de la fase inicial del projecte i està desglossat en les diverses línies de treball.

En aquesta mateixa web es justificarà periòdicament les despeses realitzades amb les donacions rebudes.

Per garantir la màxima transparència, buscarem la col·laboració per fer auditories periòdicament de la comptabilitat i del desenvolupament del projecte.

Per obtenir més informació sobre el projecte Educachess i l'Associació podeu clicar damunt la imatge AIDE

Formulari de Contacte


Nom i Cognoms:  


E-mail:    


Consulta:  


Enviar (*) Camps obligatoris
Tel. (+34) 686 724 844

Llibres gratuïtsAssociació Internacional per la Difusió dels Escacs © 2022 Política de privacitat