EducaChess
Projectes > Esportiu
 Aquest projecte esportiu pretén ajudar a la potenciació de les escoles d'escacs i a la universalització dels escacs en les activitats extraescolars.

En aquest projecte, un dels objectius prioritaris és que l'alumnat, principalment l'inscrit en les escoles d'escacs dels clubs, aprengui a jugar amb un nivell acceptable.

Esquema esportiu

En l'apartat Avantatges dels escacs d'aquesta web, s'han enumerat les capacitats que es potencien, els valors que s'ensenyen i els hàbits que s'adquireixen amb l'estudi i la pràctica d'aquest joc. Des de les activitats extraescolars es pot desenvolupar una tasca interessant en l'educació per a l'oci i el temps lliure. A més, des de l'esport dels escacs es pot educar per a la vida i per al desenvolupament íntegre de les potencialitats de l'alumnat.

En les escoles d'escacs es prioritzarà la formació de bons jugadors i, en canvi, en les activitats extraescolars es buscarà un equilibri entre el vessant esportiu i l'educatiu (aquest últim s'explica amb més detall al projecte Educatiu).

Aquest projecte pretén mostrar una altra forma d'aprendre a jugar els escacs, on es prioritza el raonament i l'anàlisi enfront de la memorització d'obertures, per tal de potenciar la creativitat i la imaginació. Encara que aquesta modalitat de formació sigui més lenta, produeix a mig termini uns resultats millors i un aprenentatge més sòlid.

Projecte
esportiu
Projecte
Escacs per a tothom
Per obtenir més informació sobre el projecte Educachess i l'Associació podeu clicar damunt la imatge AIDE

Formulari de Contacte


Nom i Cognoms:  


E-mail:    


Consulta:  


Enviar (*) Camps obligatoris
Tel. (+34) 686 724 844

Llibres gratuïtsAssociació Internacional per la Difusió dels Escacs © 2023 Política de privacitat