EducaChess
Projectes > Planificaciói metodologia
Resum d'algunes de les actuacions per desenvolupar el projecte EDUCACHESS.


Materials

Escacs per a tothom
Actualment ja estan disponibles tots els 6 llibres de la col·lecció i s'està redactant la guia didàctica i solucionari de la col·lecció.
Properament s'entraran els continguts del 1r curs del multimèdia interactiu.

Juga i aprèn
Actualment ja estan disponibles tots els 6 llibres de la col·lecció i durant el 2014-15 s'acabaran d'introduir els continguts previstos del 1r i 2n curs del multimèdia interactiu.
Properament s'introduiran els continguts interactius dels blocs "Aprèn" (ensenya el joc dels escacs) i "Pensa" (potencia les capacitats cognitives).
En la última fase es redactaran els materials dels blocs "Sent" i "Aplica" (528 dossiers i els seus multimèdia corresponents).

Ment activa
Més endavant s'acabaran d'introduir els continguts del 1r curs del multimèdia interactiu.


Traduccions

Actualment alguns materials ja estan traduïts als 7 idiomes a l'Estat Espanyol (aragonès, asturià, castellà, català, euskera, gallec i occità).
En una primera fase els materials estaran disponibles en els idiomes oficials de la UNESCO i en les llengües europees més importants. S'intentarà traduir-los als 24 idiomes oficials de la Unió Europea.
Alguns materials ja estan disponibles, també, en alemany, anglès, àrab, búlgar, eslovè, esperanto, francès, georgià, italià, macedoni, portuguès, rus, romanès, serbi, txec, etc.
S'acabarà el software per facilitar el procés de traducció online dels continguts i el de maquetació.
Així es facilitarà la traducció des d'uns idiomes a qualsevol altre, encara que sigui minoritari.


Concurs Teaming

Aquest concurs es presentarà quan estiguin acabats els materials del "Juga i aprèn" dels primers cursos, s'hagin establert els convenis de solidaritat i es disposi de la col·laboració d'alguns mediàtics.


Càtedra escacs

També es fan gestions per a la creació de la primera càtedra UNESCO d'Escacs amb la finalitat que mitjançant el programa UNITWIN de la UNESCO es treballi de forma cooperativa amb moltes universitats.


Escacs Patrimoni Immaterial de la Humanitat

El projecte EDUCACHESS conjuntament amb altres iniciatives pretén aconseguir aquest reconeixement per part de la UNESCO.
A més de la introducció generalitzada dels escacs en les escoles, seria bo recollir suports individuals, institucionals, associatius, etc. a la causa dels escacs.
Per això, es començaran campanyes de suport a través de les xarxes socials.


Presentació Internacional del projecte Educachess

Es farà la presentació internacional del projecte a Brusel·les quan disposem del patrocini i/o dels recursos econòmics, que garanteixin el desenvolupament de tot el projecte.

Per obtenir més informació sobre el projecte Educachess i l'Associació podeu clicar damunt la imatge AIDE

Formulari de Contacte


Nom i Cognoms:  


E-mail:    


Consulta:  


Enviar (*) Camps obligatoris
Tel. (+34) 686 724 844

Llibres gratuïtsAssociació Internacional per la Difusió dels Escacs © 2022 Política de privacitat